Ное. 252013
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!
Коледна играчка - направи си сам

Коледна играчка за елхата

Всеки би се гордял, ако успее да направи за предстоящите празници красива Коледна играчка за елхата или да я подари на близък човек.

С наближаването на Коледните празници и настроението е приповдигнато! Затова изпитваме желание да направим нещо, с което да зарадваме хората около нас.

Представяме ви една идея, която ще ви накара да си изработите сами Коледна играчка и да се гордеете с нея, когато я закачите на елхата.

За вашата тази играчка за елхата ви една топка от стиропор, карфици, пакет с пайети и кука за закачане. Тази уникална Коледна играчка ще направите бързо и лесно ако спазвате начина и реда, който е показан на снимките, т.е, забождате в центъра на топката първата пайета, която се задържа с главичката на карфицата. Следващата поставяте като леко застъпва първата, като люспи на риба и започвате една след друга спираловидно да нареждате пайетите по цялата топка.

Цветовото решение за вашата Коледна играчка може да изберете сами, като редите цветове по ваше желание.

Може да използвате и пайети тип “хамелеон”, които са много ефектни. Може да направите такива топки с различни размери, с които да декорирате коледния си венец. Може да използвате тези играчки и за да украсите и вашите подаръци. Използвайки тази идея, може да направите и други новогодишни играчки като камбанка, елхичка, ангелче и коледен венец.

След като закрепите всички пайети, като завършек на вашата нова придобивка трябва да поставите и кука за закачане. Вържете … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

  6 коментара to “Коледна играчка за вашата елха”

  1. Идеята е страхотна! Смятам тази година и аз да си направя такава украса, но само не зная откъде да си купя такива кукички за закачане? Много ще съм благодарна ако някой ме насочи къде да ги търся 🙂

  2. красота

  3. Originalno i krasivo

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)