неделя , септември 27 2020
Препоръчани

Коледна украса за елхата ви

Уникална Коледна украса
Забавна Коледна украса

Направи си сам Коледна украса!

Ако искате да имате уникална Коледна украса за Коледната ви елха, може да си направите играчките сами.

Съвсем различно е усещането за празника, когато сами си направите украсата за вашата елха. За тази Коледна украса- Снежен човек ще са ви необходими следните неща: Крушка за осветление, акрилна боя, полимерна глина, парченце плат, малки клечки, лепило и структурна паста. Първо трябва добре да почистите и обезмаслите крушката, след което стъклената част боядисайте в бяло с акрилна боя, а металната оцветете в тъмен цвят по ваше желание /черно, кафяво, тъмно синьо, червено или друг цвят/.

От полимерната глина направете постамент на който ще залепите широката част на новата ви Коледна украса. За целта направете едно по- голямо топче и притиснете върха на крушката към него и така тя ще се отпечата и постамента ще придобие овална форма на която в последствие ще легне играчката. От оранжев цвят глина направете нослето на снежния човек. След това изпечете постамента и нослето по указания начин в упътването на глината.
Хитрина!!!
Полимерната глина може да заместите със самосъхнеща глина, която да оцветите в желания от вас цвят с акрилна боя. Когато сте готови със всички елементи за вашата Коледна украса, следва нейното сглобяване. върху постамента залепете боядисаната в бяло крушка. Залепването става с подходящо лепило или горещ силикон. След това… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *