Препоръчани

Направи си сам мини градина

дърво или с по- едра мозайка. Ако посеете трева, след време тя ще започне да прораства между самите растения и ще ви е трудно да я премахвате. Затова може да използвате мъх от гората като допълнителна декорация. Може да засеете и някое ниско растящо цвете, което да бъде като акцент в градината ви. Важно условие е да поддържате почвата влажна, но не мокра, за да не загниват корените на основните ви растения- суколентите. Те не обичат много влага.

С помощта на различни дървени или керамични фигури може да създадете интересна композиция и радост за децата. Едно от предимствата на тази градина тип- направи си сам е, че развива различни творчески умения у децата, които ще полагат грижи за своята градинка. Най- вероятно ще се налага да премествате саксията на различни места и затова е добре да си направите една скара от дървени летви и на нея да монтирате колелца за мебели, за да може лесно да я местите.

Ако ви е харесала тази публикация за направи си сам мини градина може да я споделите с приятелите си, за да я видят повече хора!
Вижте повече тук!

Погледнете също

Мини градина в кошница

Направи си сам мини градина!!! Това е една чудесна идея за създаване на красива мини …

Един коментар

  1. Направихме подбна по тази идея, много е свежа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *