Препоръчани

Полезни съвети за почивка на море

сянка под плажния чадър вие също сте подложени на влиянието на слънцето. Трябва да внимавате с лицето и шията, защото те винаги са открити и са изложени на интензивно слънчево влияние.

Друго важно правило за успешната ви почивка на море е да не влизате в морето на места, където няма спасители, или когато има забрана за къпане.

Всякакви геройски постъпки за излишни, защото статистиката е красноречива, че в определени ситуации дори отлични плувци се удавят. Особено много жертви има всяка година около Илинден! Така, че винаги имайте едно наум, когато сте на плажа.

Когато сте на почивка на море, много често хората използват и басейни. Ако имате и най- малко съмнение относно хигиената и чистотата на водата, изобщо не влизайте в басейна. Рискувате да хванете гъбички или стомашно – чревни инфекции.

Химикалите, които се използват за дезинфекция на водата, ако са в по- голямо количество от необходимото, могат да предизвикат алергична реакция, обриви или  други неприятни усещания. Винаги носете ваша хавлия и я използвайте, дори и да имате шезлонг.

Друг фактор, който може да ви изненада неприятно е така изкушаващия секс на плажа с непознат. Не го правете! Дори и да използвате контрацептиви, риска от непредвидени ситуации е много голям, особено ако сте в чужбина.

Много държави не разрешават интимни ласки на плажа и това може да ви донесе солени глоби и дори и затвор и да останат само лоши спомени от вашата почивка на море.

Много често съществува опасност вашата почивка на море да се провали заради … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *