мар. 032014
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

идеи за градината

интересни идеи за градината

Време е да се подготвим за настъпващата пролет и да помислим за добрия вид на двора и зелените площи на къщата. Затова ще ви покажем няколко идеи за градината.

Един алпинеум винаги подобрява външния вид на градината, затова дори да е на равно място, може да се импровизира и да се създаде малък кът, който да бъде като акцент в зелената площ. Трябват ви няколко по- големи камъка, каменни плочи и речни камъни. Подредете ги според мястото и желанието си и започнете да импровизирате с външния вид. За да има ефект от алпинеума, той е желателно да гледа на юг и да засеете сухолюбиви растения, които могат да виреят на подобно място. С помощта на една керамична делва може да подчертаете алпинеума си. Ако искате да създадете подобна композиция на течаща вода, ще ви трябват речни камъни, цветна мозайка и различни суколенти. Може да използвате въображението си и да създадете различни композиции, докато постигнете желания резултат.

полезни идеи за градината

Още идеи за градината!

Всички знаем колко по- полезни и вкусни са домашно произведените зеленчуци и плодове. Ако използвате стари дървени сандъчета от вино или други подобни плътни щайги или големи дървени кутии, може да си създадете прекрасна зеленчукова градина с много красив външен вид. Поставете в дървените сандъчета чиста почва примесена с екологичен тор и ще се наслаждавате на прекрасния вкус на произведените от вас зеленчуци. Ако имате възможност, използвайте капково напояване за по- добри… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

  2 коментара to “Идеи за градината и къщата”

  1. Идеите са ви прекрасни! В основата на домашния уют и хармония стои богатото въображение да пригодиш дома си в съвременен, иноваторски и същевременно леко ретро стил! Поздравявам ви за умението,че сте се справили с тази доста трудна задача.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)