Препоръчани

Идеи за градината и къщата

идеи за градината

интересни идеи за градината

Време е да се подготвим за настъпващата пролет и да помислим за добрия вид на двора и зелените площи на къщата. Затова ще ви покажем няколко идеи за градината.

Един алпинеум винаги подобрява външния вид на градината, затова дори да е на равно място, може да се импровизира и да се създаде малък кът, който да бъде като акцент в зелената площ. Трябват ви няколко по- големи камъка, каменни плочи и речни камъни. Подредете ги според мястото и желанието си и започнете да импровизирате с външния вид. За да има ефект от алпинеума, той е желателно да гледа на юг и да засеете сухолюбиви растения, които могат да виреят на подобно място. С помощта на една керамична делва може да подчертаете алпинеума си. Ако искате да създадете подобна композиция на течаща вода, ще ви трябват речни камъни, цветна мозайка и различни суколенти. Може да използвате въображението си и да създадете различни композиции, докато постигнете желания резултат.

полезни идеи за градината

Още идеи за градината!

Всички знаем колко по- полезни и вкусни са домашно произведените зеленчуци и плодове. Ако използвате стари дървени сандъчета от вино или други подобни плътни щайги или големи дървени кутии, може да си създадете прекрасна зеленчукова градина с много красив външен вид. Поставете в дървените сандъчета чиста почва примесена с екологичен тор и ще се наслаждавате на прекрасния вкус на произведените от вас зеленчуци. Ако имате възможност, използвайте капково напояване за по- добри… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Погледнете също

Градината през април

В градината през април се започва с активното поддържане на тревните площи и грижи за …

2 коментара

  1. хМоника

    Идеите са ви прекрасни! В основата на домашния уют и хармония стои богатото въображение да пригодиш дома си в съвременен, иноваторски и същевременно леко ретро стил! Поздравявам ви за умението,че сте се справили с тази доста трудна задача.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *