Препоръчани

Ръчна изработка на бижута

Направи си сам бижута!

ръчна изработка
ръчна изработка

Най- новата тенденция в носенето на бижута е те да са ръчна изработка. По този начин те могат да бъдат  уникални, особено ако са изработени от вас самите.

Може да импровизирате с различни по форма, цвят и дизайн красиви бижута ръчна изработка. Също така ще бъдете сигурни, че само вие ще притежавате тези произведения на изкуството. Тези бижута ръчна изработка може да си направите от най- различни материали, които имате вкъщи или може да си закупите от всеки магазин за хоби материали.  Много добри варианти се получават от полимерна глина, или от готови елементи. Трябва само сами да си ги сглобите и да им придадете уникален дизайн.

Ще ви трябват консумативи и няколко инструмента като бижутерски клещи, клещи секачки, пинсети, ножица, отвертка, пистолет за топъл силикон, моментно лепило и някои подръчни материали, които да използвате за шаблон при сгъване на отделни елементи. Тук ви показваме няколко примера, които може да използвате за база на вашите креативни разработки. Например за първото изображение може да използвате като основен орнамент голямо мънисто, което да си купите или може да си направите сами от полимерна глина в най- различни цветове и нюанси.

ръчна изработка 2

Във второто изображение за бижута ръчна изработка виждате как от … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

2 коментара

  1. Прекрасни идеи показвате в целия сайт. Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *