Топъл сандвич с яйце и колбас

сандвич с яйце
Вкусен сандвич с яйце

Едно различно предложение за закуска е този топъл сандвич с яйце.

Вкусният топъл сандвич с яйце е в раздела ми за бързи закуски. Хубавото при него е, че търпи всякакви импровизации и всеки може да добавя каквито си иска съставки.

Необходими продукти: филии хляб, яйца, колбас, кашкавал, сирене, подправки и ако желаете мазнина (зехтин, краве масло, олио).

Приготвяне на този вкусен сандвич с яйце:

Може да приготвите според нуждите си или броя на хората тези топли сандвичи. Всяка филия хляб се притиска в средата с дъното на подходяща стъклена чаша. Трябва да се образува вдлъбнатина. В тази вдлъбнатина слагате парченце колбас, но може да сложите сирене или кашкавал.

Може да направите ваша комбинация с продукти, които харесвате. Да добавите на филийката някаква мазнина, която да овкуси допълнително вашия топъл сандвич. След това подреждате филийките в тава постлана с алуминиево фолио или хартия за печене.

Накрая чуквате във вдлъбнатината на всяка филия по 1 яйце и слагате да се запече яйцето в предварително загрята фурна само на горен реотан или в парти грил. Щом яйцето се стегне, сандвичите са готови. След изваждане поръсвате с шарена сол или друга подправка. Може да добавите към вашия топъл сандвич салата или подходящ сос.

сандвич с яйце сандвич с яйце

Един коментар

  1. I.Valentinov

    Поздравления за вкусния и здравословен сандвич!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *