юни 152013
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!

Добра идея за забавна декорация от стари метални варели!

забавна декорация

забавна декорация в градината

Чудесна и забавна декорация за градината от стари варели.

С помощта на различни цветове боя и малко въображение, може да създадете уникални съдове за съхранение на различни неща в градината. Преди да създадете веселото настроение върху тези варели е необходимо да ги почистите много добре и да ги обезмаслите. След това е желателно да положите един слой грунд за метал като основа и след това нанесете основния цвят. Важно условие е , че трябва след всяка операция да изчакате да изсъхне добре слоя грунд или боя, който сте нанесли. Желателно е да ги защитите с предпазен слой боя и от вътрешната страна, като първоначално трябва да положите грунд за метал и след това използвайте весел цвят акрилна боя. След това с помощта на шаблон или директно може да нарисувате весели и причудливи форми и рисунки на вашата забавна декорация! Така направените със забавна декорация метални варели може да използвате и за събиране на дъждовна вода, като ги поставите под улуците, където се изтича водата от покрива на къщата или някоя стопанска постройка. По този начин ще разполагате с чиста от хлор вода за поливане на цветята или зеленчуците си.

Вижте ТУК още идеи за забавна декорация!

Направи си сам красива декорация за дома!

С помощта на вашето творческо мислене може да си направите уникални неща за вашия дом! Вижте как от празна консервена кутия може да си изработите чудесен свещник и красива декорация. Когато се използва за свещник е препоръчително да не се оставя без наблюдение като свещта трябва да бъде в стъклен прозрачен свещник, за да се избегне опасността от пожар. Ако се използва за кашпа, кутията може да бъде дървена или пластмасова. Ако желаете може да боядисате дървените щипки в избран от вас цвят или пък само да ги лакирате с безцветен лак.

Вижте ТУК още практични идеи!

забавна декорация

забавна декорация за дома

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)