ное. 162013
 
Сподели ако ти харесва!

Домашни хитрини!
Направи си сам!

красива кутия изработена от вас

Може би много пъти сте се чудили за какво може да използвате празните туби от различни препарати за домакинството. С помощта на малко въображение може да направите красива и удобна кутия за съхранение на различни полезни неща.

Показваме ви няколко идеи за направата на красива и практична кутия за съхранение на малки предмети за бита. Ако имате стара, но запазена туба от някакъв препарат, можете да я превърнете в прекрасна кутия за канцеларски материали или други дребни вещи. В зависимост от формата на пластмасовата туба може да импровизирате и да създадете уникална кутия собственоръчно изработена и декорирана.

Ето няколко основни правила, които трябва да спазвате при работа за тази кутия.

Първо трябва добре да почистите и обезмаслите тубата. След това с помощта на перманентен маркер трябва да очертаете формата, която искате да се получи за вашата кутия и евентуално да обозначите отворите с различна форма. За по- правилни форми и извивки, може да използвате ученически шаблон. В зависимост от дебелината на материала, може да изрязвате с макетен нож или много фин трион или ножовка за метал със ситни зъби.

Най- добре е да режете с електрически уред тип “Дремел”, защото той има много приставки и прави гладък отрез. Внимателно изрязвате по начертаните контури и след това загладете ръбовете с фина шкурка. След като получите желаната форма на кутията, можете да я декорирате с различни техники и материали. Ако можете да рисувате добре, използвайте … (ПРОДЪЛЖАВА  на следващата страница 2 )

  3 коментара to “Кутия от рециклирани материали”

  1. Ееееее, супер яко….

  2. Доста е компактно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. […] искате да имате красива и функционална ваза, ние ще ви помогнем да създадете своя шедьовър. С […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)