Ное. 162013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Домашни хитрини!
Направи си сам!

красива кутия изработена от вас

Може би много пъти сте се чудили за какво може да използвате празните туби от различни препарати за домакинството. С помощта на малко въображение може да направите красива и удобна кутия за съхранение на различни полезни неща.

Показваме ви няколко идеи за направата на красива и практична кутия за съхранение на малки предмети за бита. Ако имате стара, но запазена туба от някакъв препарат, можете да я превърнете в прекрасна кутия за канцеларски материали или други дребни вещи. В зависимост от формата на пластмасовата туба може да импровизирате и да създадете уникална кутия собственоръчно изработена и декорирана.

Ето няколко основни правила, които трябва да спазвате при работа за тази кутия.

Първо трябва добре да почистите и обезмаслите тубата. След това с помощта на перманентен маркер трябва да очертаете формата, която искате да се получи за вашата кутия и евентуално да обозначите отворите с различна форма. За по- правилни форми и извивки, може да използвате ученически шаблон. В зависимост от дебелината на материала, може да изрязвате с макетен нож или много фин трион или ножовка за метал със ситни зъби.

Най- добре е да режете с електрически уред тип “Дремел”, защото той има много приставки и прави гладък отрез. Внимателно изрязвате по начертаните контури и след това загладете ръбовете с фина шкурка. След като получите желаната форма на кутията, можете да я декорирате с различни техники и материали. Ако можете да рисувате добре, използвайте … (ПРОДЪЛЖАВА  на следващата страница 2 )

  3 коментара to “Кутия от рециклирани материали”

  1. Ееееее, супер яко….

  2. Доста е компактно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. […] искате да имате красива и функционална ваза, ние ще ви помогнем да създадете своя шедьовър. С […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)