За мъжете – съвети за първа среща

пътеводител за мъжете
Полезна информация за мъжете

Практични съвети за мъжете.

Информацията за мъжете не е чак толкова много, както за нежния пол, затова ще ви предложим няколко съвета за това как да се държите на първа среща.

На първо място не забравяйте усмивката и ведрото настроение, независимо от това колко сте притеснени и объркани. Запомнете, че първите няколко секунди са от решаващо значение за това какво впечатление ще оставите на дамата. Притеснената и измъчена физиономия няма да ви помогне в никакъв случай- напротив- само ще влоши нещата. Докато ведрата и искрена усмивка ще ви донесе само положителни оценки и може да се надявате на втора и на трета среща…. Може би за мъжете не са от значение много детайли от поведението, но жената им отдава голямо значение. След протоколното разменяне на поздрави и комплименти е време за същинския разговор, от който ще стане ясно дали имате общи интереси, хобита, занимания. И тук повечето мъже допускат най- голямата грешка! Може би от притеснение или напрежение, но те постоянно говорят за себе си и за други съвсем различни неща.

Важно за мъжете! ЗАПОМНЕТЕ!

На първа среща не говорете само вие! Наистина е важно за нея да научи нещо повече за вас, но дайте и възможност и тя да  разкаже за себе си и за своите интереси. Всеки обича да разказва за живота си  и за работата си и ако има възможност тя да сподели с вас тези истории, бъдете сигурни, че ще оцени това по достойнство. Ако през цялото време я прекъсвате и говорите за себе си, тя ще се почувства отегчена и може би няма да има втора среща.

В процеса на общуване показвайте внимание и истинска заинтересованост за това което жената разказва. Може да задавате и въпроси за подробности и детайли, но не и да мислите и да говорите по съвсем други теми. Не бива и да провеждате разговори по телефона, ако това не е крайно наложително. Това ще донесе само негативи за мъжете.

Не допускайте грешката да говорите за бившата си! Ако е необходимо, кажете няколко думи за нея, но в никакъв случай не навлизайте в подробности. Не бива и да разпитвате за нейните бивши. Ако пожелае, тя сама ще ви разкаже за тях. Забравете за разговорите на… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница 2)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *