авг. 312014
 
 31.08.2014  съвети  Add comments

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!
пътеводител за мъжете

Полезна информация за мъжете

Практични съвети за мъжете.

Информацията за мъжете не е чак толкова много, както за нежния пол, затова ще ви предложим няколко съвета за това как да се държите на първа среща.

На първо място не забравяйте усмивката и ведрото настроение, независимо от това колко сте притеснени и объркани. Запомнете, че първите няколко секунди са от решаващо значение за това какво впечатление ще оставите на дамата. Притеснената и измъчена физиономия няма да ви помогне в никакъв случай- напротив- само ще влоши нещата. Докато ведрата и искрена усмивка ще ви донесе само положителни оценки и може да се надявате на втора и на трета среща…. Може би за мъжете не са от значение много детайли от поведението, но жената им отдава голямо значение. След протоколното разменяне на поздрави и комплименти е време за същинския разговор, от който ще стане ясно дали имате общи интереси, хобита, занимания. И тук повечето мъже допускат най- голямата грешка! Може би от притеснение или напрежение, но те постоянно говорят за себе си и за други съвсем различни неща.

Важно за мъжете! ЗАПОМНЕТЕ!

На първа среща не говорете само вие! Наистина е важно за нея да научи нещо повече за вас, но дайте и възможност и тя да  разкаже за себе си и за своите интереси. Всеки обича да разказва за живота си  и за работата си и ако има възможност тя да сподели с вас тези истории, бъдете сигурни, че ще оцени това по достойнство. Ако през цялото време я прекъсвате и говорите за себе си, тя ще се почувства отегчена и може би няма да има втора среща.

В процеса на общуване показвайте внимание и истинска заинтересованост за това което жената разказва. Може да задавате и въпроси за подробности и детайли, но не и да мислите и да говорите по съвсем други теми. Не бива и да провеждате разговори по телефона, ако това не е крайно наложително. Това ще донесе само негативи за мъжете.

Не допускайте грешката да говорите за бившата си! Ако е необходимо, кажете няколко думи за нея, но в никакъв случай не навлизайте в подробности. Не бива и да разпитвате за нейните бивши. Ако пожелае, тя сама ще ви разкаже за тях. Забравете за разговорите на… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница 2)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)