понеделник , април 12 2021
Препоръчани

Албум за снимки

Албум за снимки

Тази публикация е за тези, които сами искат да си изработят албум за снимки.

За да направите красив албум за снимки се изисква творчески подход. Въображение и познанство в съчетаването на цветове. Добро боравене с ножиците, прецизност и малко проста математика. Няма да показвам твърде сложна и трудоемка изработка на албум, за да може лесно да се справите.

Като за начало ще трябва да си набавите картон, лепило, ножици, линия, молив, различни панделки, дизайнерски картони или хартия, дантелки и други дребни детайли, които ще се ви необходими за изработката на албум за снимки.

детски албум

Започнете с най-лесния албум за снимките, който може да изработите.

Тук ще дам примерен размер, по който да се ориентирате. Направете албум с размер 15/20 см. По вертикала 15 см и по хоризонтала 20 см. Ще ви трябват 12 такива листа от картон.

Два листа за корици и 10 листа за снимките. С клещи замба трябва да направите по две дупки на еднакво разстояние на всеки лист. През тези дупки ще минават халките за албума или красива сатенена панделка.

С помощта на различни пънчове може да изрежете различни орнаменти, с които да декорирате кориците и вътрешните листи. За декорация на кориците може да използвате различни дантели, панделки и ширити. За да направите вашия албум персонален, може да сложите таг с името на притежателя или кратко послание.

албумът за снимки

Също така може да прикрепите към всеки лист картон лист паус, който ще предпазва вашите снимки. Прикрепянето става като залепите лист паус върху картона с лепило и тогава правите дупките за халките.

За вашите проекти и направа на албум може да използвате хартиени цветя, малки цветя от плат, всякакви топчета и мъниста, красиви декоративни ключета и всякакви други висулки. Сега много магазини за креативни материали предлагат заготовки за албуми, които може да са от …

(Продължава на страница 2)

Погледнете също

Играчка за елха – уникат

Искате ли да си направите играчка за елха, която да е уникат? Задачата не е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *