юли 242015
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!
панирани чушки

панирани чушки

Изпробвана рецепта за приготвяне на панирани чушки с яйце.

Повечето от вас знаят как се правят панирани чушки с яйце, но има и начинаещи кулинари, за които тази рецепта ще е от полза. Сега е момента да се насладите на такива панирани чушки с яйце. Вярно е, че може да се приготвят във всеки сезон, като имате консервирани или замразени, но вкусът не е същия, както при прясно изпечените чушки. Аромата, който се носи из въздуха докато печете чушките, е аромата на лятото. Аромат и вкус, на който сега трябва да се наслаждаваме.

За приготвянето на панирани чушки с яйце ще са ви необходими следните продукти:

Чушки, яйца, брашно, сол и олио, в което да ги изпържите.

Приготвяне: чушките се измиват и изпичат. Може да ги изпечете на жар, скара или като ги наредите в тава и ги сложите във фурната на 200 градуса. Готовите изпечени чушки поръсете със сол и сложете в една тенджера с капак да се задушат. Поръсени със сол после по-лесно се белят. Когато се охладят да не ви парят се обелват от люспата и се посоляват отново леко, тъй като солта не е проникнала през люспата. В плитка, но по- голяма чиния сложете … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

  One Response to “Панирани чушки с яйце.”

  1. Като допълнение ,аз слагам върху така панираните чушки ситно нарязан домат и върху него натрошено сирене!Иначе рецептата ми е същата. С домашни зеленчуци е много вкусна!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)