Препоръчани

Покупка на къща – полезни съвети

… къртене и разваляне на вече изградени неща. Например в банята трябва да се свалят плочките, за да се сменят тръбите… Сами трудно бихте се справили с оценката на електрическата инсталация, но може да придобиете първоначална информация като попитате собственика или агента за сечението на проводниците. Трябва да знаете, че за контакт сечението трябва да бъде не-по малко от 2.5 квадрата. При В и К инсталацията може да видите само дали е правен ремонт  и дали няма течове. За комуникациите задължително трябва консултация със специалист в конкретната сфера.

Необходимо е ако имотът ви допада да уговорите и второ посещение, но вече придружени от специалисти, които ще ви разкрият действителната ситуация в сградата и нуждата от неотложни ремонти.

Преди да си тръгнете не е лошо и да поговорите с няколко човека от квартала или от селото, за да се информирате за съседите си, за нивото на престъпност  и други не маловажни подробности. Ако подходите с благи думи и кажете, че искате да извършите покупка на къща в района, хората ще ви разкажат много повече от това, което ви интересува. И ако всичко приключи добре, оставете юристите да си свършат работата и се радвайте на новата си придобивка.

Тема: Какво трябва да знаем при покупка на къща!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *