Ное. 292014
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!
Снежен човек

Направи си сам Снежен човек

Толкова е лесно и забавно да си направиш Снежен човек.

Може и вие да си направите Снежен човек. Ако имате и помощници ще е още по забавно. За да не е самотен, може да направите няколко или цяла фамилия. За направата му не се изискват скъпи материали, а става толкова весел и ще внесе във вашия дом празнично настроение.

Материалите, които ще са ви необходими за този Снежен човек са:

бял, къс чорап (дори може да не е нов, но да е чист 😉 ), две черни копчета, но може и цветни или едно по-голямо, цветен чорап модел терлик, две черни мъниста, ножичка, цветна карирана или едноцветна лента с дължина 20 см., дървено шишче (има едни доста дебели, но ако не намерите може с каквото разполагате), игла за шиене, червен конец, бял конец, разклонени клечки от някоя клонка-2 броя за ръце, пистолет за горещ силикон и нещо с което да напълните вашият Снежен човек (аз си купих натрошен ориз, цял килограм за 1 лв.)
Срежете белият чорап по диагонала на петата (на снимката се вижда). Срежете и цветният чорап, като махнете пръстите и петата (образува се едно правоъгълно парче, което ще бъде шапката на вашия Снежен Човек). Разтворете белият чорап и го напълнете с ориз, като леко го стръскате и допълнете още. В зависимост от неговата големина ще събере повече или по-малко пълнеж. Напълнете го възможно най-много, но така, че да остане една част от отвора, която да можете да затворите и вържете или зашиете. Когато сте завързали (зашили) добре отвора да не изпадат зърната, разделете, като пристиснете с пръсти така, че да се образува голяма и малка топка. Завържете много стегнато с конец, за да се оформи напълно тялото и главата на веселият Снежен човек. Сега идва ред да се … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

  One Response to “Снежен човек за декорация”

  1. super ideika 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)