юли 062015
 
 06.07.2015  За жената  Add comments

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!
на плажа

емоции на плажа

Вижте какви изненади ви дебнат на плажа.

Време е за море и хубавото време предполага престоя на плажа да бъде по- дълъг и наситен с приятни емоции. Но не забравяйте, че наред с хубавите преживявания, понякога може да се сблъскате с непредвидени изненади, които могат да помрачат ваканцията ви.

Затова ви показваме възможни рискове, от които да се предпазите докато сте на плажа.

Най- голямата грешка, която се допуска при пристигане на морето е веднага да се отиде на плажа и да се стои там в продължение на часове, като целта е да се придобие така желания загар от слънцето само за няколко часа. Тази необмислена постъпка може да вгорчи престоя ви още от първия ден. Това е най- лесния начин да получите много сериозни изгаряния върху кожата и да провалите почивката си. Трябва да внимавате изключително много ако с вас има и деца, защото при тях изгарянията протичат много по- бързо, особено ако не са имали контакт със слънчевите лъчи преди това.

И ако все пак получите слънчеви изгаряния е препоръчително незабавно да се обърнете към лекар, за да ви предпише адекватно лечение в зависимост от степента на изгаряне. За да не се стига дотам обаче е необходимо първите дни да стоите под слънчевите лъчи не повече от 30 минути преди обяд и още толкова след обяд, като през останалото време може да стоите под чадър или навес. Трябва да знаете, че ултравиолетовите лъчи се отразяват от пясъка на плажа и от водната повърхност и така те … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)