авг. 022015
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!
хапки с пъдпъдъчи яйца

хапки с пъдпъдъчи яйца

Неустоими са тези хапки с пъдпъдъчи яйца.

Могат да се поднесат като лека закуска, предястие, на парти, на детски рожден ден… Могат да се правят импровизации с продуктите… те са толкова апетитни, цветни и атрактивни. Другото много важно нещо, което трябва да знаете е колко полезни са пъдпъдъчите яйца. С високото си съдържание на витамин В12, надминава всички птичи яйца. Освен него, вкусните пъдпъдъчи яйца са богати на витамин А, В1, В2, желязо, фосфор, магнезий,  цинк, манган. Можете спокойно да ги включите в диетичното си меню. Изключително полезни са за децата. В Япония са задължителни в училищния обяд. Всеки ден се дават по 2 яйца, тъй като помагат на мозъка да функционира много по-добре с комплекса витамини и минерали, които съдържат. Малките пъдпъдъчи яйца са се доказали в медицината и се препоръчват при редица заболявания като: анемия, имунна недостатъчност, астма, редица алергии, понижават кръвното налягане, подпомагат изгарянето на захарта в организма… Тонизират организма при главоболие и умора. Всички, които се интересувате от показателите на вкусните пъдпъдъчи яйца можете да намерите още много информация за тях в нета, а сега се връщаме към рецептата за тези хапки.

Необходими продукти за хапки с пъдпъдъчи яйца (количества няма да определям, вие сами преценете колко да направите според вашата нужда):

Мини франзели, бяло саламурено сирене, пъдпъдъчи яйца (за всяка хапка по 1 брой),  домат, чушка (зелена, червена, жълта, каквото ви харесва), зелени подправки (босилек, магданоз, риган, мащерка, кориандър), малко олио или зехтин, може да добавите в случай, че на са за деца чили и по желание лук или чесън.

Приготвяне: франзелите се нарязват на … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

  One Response to “Хапки с пъдпъдъчи яйца”

  1. […] и какво съдържат вече съм писала в друга рецепта (хапки с пъдпъдъчи яйца). Рецептата е толкова лесна, че всеки ще се справи. […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)