апр. 272017
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!

… средна скара около 40 минути или до суха клечка. Готовият блат се оставя за 10 минути във формата да се охлади, след което се изважда и се оставя на решетка до пълното му охлаждане.

След престоя си от 4 часа в хладилника, ганашът се разбива с миксер за 3-4 минути докато се превърне в пухкав крем. Напълно изстиналия блат се разрязва на две равни части. Една трета от крема се слага върху първата половина на блата, като към него са добавени пияните вишни и се разнася равномерно. Върху крема слагате втората половина от блата и зафилвате (измазване с крем от всички страни) добре тортата. Оставяте вашата торта с шоколад за 2-3 часа в хладилник (може и за 1 нощ).

Шоколадът за глазурата се разтопява на водна баня. Когато е напълно стопен отмествате от водата и добавяте олиото. Разбърквате до пълното му усвояване. Оставяте да се охлади до телесна температура и облейте охладената торта.

Декорирайте вашата торта с шоколад според вашия вкус. Добре е тортата да е престояла 1 нощ в хладилник преди консумация.

вкусна торта с шоколад

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)