сеп. 172013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Домашни хитрини!

Направи си сам барбекю в градината!

барбекю на двора

Ползите от едно барбекю в градината са много големи, защото освен място за приготвяне на вкусна храна, барбекюто има и естетическа стойност. Около него се събират приятелите и семейството. Затова, ако имате възможност, направете си едно такова барбекю. Няма да съжалявате!

Много красиво и стилно барбекю за вашата градина. Прекрасна идея за изграждане на барбекюто, на което да се наслаждавате визуално и на вкусната храна, приготвена на него. Показваме ви как да си оформите красив остров в двора си и същевременно да се възползвате от неговата практичност. Трябва първоначално да си подготвите площадка за бъдещото барбекю, която трябва да бъде поне 4 на 4 метра, за да се чувствате удобно като разположите масата и столовете.

Камъните и плочите за вашето барбекю трябва да залепите с качествено флексово (еластично) лепило за камък за външно полагане, за да не се разпадне още след първата зима.

Ако желаете, след това може да защитите камъка със специален лак за камъни. Може да импровизирате с формата и дизайна, като например едното крило за съхранение на дърва можете да направите на пещ за печене на агне или вкусен хляб, като димоотвода трябва да свържете с комина на барбекюто. Ще бъде много добро решение и ако имате възможност да прекарате вода.

Направете си една чешма, която ще ви улесни максимално при използването на това барбекю. Но в този случай трябва да предвидите възможност за спиране и източване на водата през зимата , защото има голяма вероятност да замръзне.  Каменните плочи може да … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)