сеп. 162013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Домашна хитрина! Направи си сам часовник!

Знаете ли, че сами можете да си изработите уникален часовник за стената? Никак не е трудно. Трябва само да развихрите въображението си и да създадете своя часовник – шедьовър!

 

часовник

часовник- направи си сам

Вижте тази идея за часовник, която ще ви напомня за лятото и за незабравимите ви преживявания на плажа 🙂 Ако притежавате необходимите умения и инструменти, можете да си направите дървената конструкция сами в желан от вас размер и форма. Ако нямате такава възможност, можете да си купите една рамка за снимки като показаната на изображенията и да я превърнете в уникално произведение на изкуството.

Ако вече сте били на плажа и сте събрали достатъчно миди и раковини може да започвате работа върху новият си проект. Трябва ви пистолет за топъл силикон, лепило С 200, дървена или пластмасова рамка, миди или други орнаменти, с които ще декорирате рамката и механизъм за часовник. Механизъм може да си купите от … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)