Езеро в градината от гума

… остри ръбове, пък и много по- добре ще изглеждат от трошените камъни в езерото. Ще ви трябва и помпа фонтан, която се продава в специализираните магазини за градински аксесоари. По нататък въображението ви ще ви помогне да декорирате езерото с камъни и растителност, подходяща за проекта ви.

Желателно е помпата която купите да бъде с филтър, за да се избегне замътяването на водата в малкото езеро. Ако искате да си създадете малка био система от живи организми на трябва да използвате химикали за пречистване на водата. Трябва само помпата да работи постоянно и да почиствате филтъра.

Важен съвет: Захранването на помпата с електричество трябва да бъде извършено от квалифициран специалист, за да се избегне нещастен случай при експлоатацията.

Пожелаваме ви приятно занимание с новият ви проект по изграждането на вашето езеро в градината!

ТУК може да видите още креативни идеи за вашия дом и градина!

Относно admin

Погледнете също

Царевица – различни рецепти

Приготвяне на вкусна царевица по различни начини. Лято е, а лято без царевица не може. …

4 Коментари

  1. ИСКАХ ДА КАЖА ,ЧЕ ЩЕ ГО ПРАВЯ С ДЕТСКО КОРИТО ЗА БЕБЕТА.ТО Е ПО ДЪЛГО И КАТО ГО УКРАСЯ С ПЛОЧКИ И КАМЪЧЕТА ЩЕ Е КРАСИВО,НО КЪДЕ ДА ТЪРСЯ ШАДРАВАНЧЕ ?

    ,

    • Готови комплекти с помпа и аксесоари се продават в големите строителни хипермаркети и градинските центрове.

  2. много ми харесва и ще пробвам да го направя на вилата с пробито детско легенче но щом се покрива отгоре с полиетилен ще стане, а камъчета имаме много видове и ще се разкраси.Трябва ми само помпа и готово Мерси за идеята

    • Примера, който е на снимката е с гума от трактор, но мисля, че и с легенчето ще се получи, защото се продават и по- малки комплекти за шадраван 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *