Препоръчани

Креативни идеи за дома

Вашите креативни идеи!

креативни идеи
креативни идеи за дома

Тук ще ви покажем няколко креативни идеи, които може да използвате, за да направите дома си по-красив!

Забавни креативни идеи! На първо място ви показваме как може напълно да преобразите една стара табуретка и тя да придобие съвсем нов и уникален вид! Ако имате стара табуретка, която е здрава, но не изглежда добре, спокойно може да я направите съвсем различна, като използвате малки хитрини. Първо трябва да я почистите добре и да свалите старата боя доколкото е възможно.

Ако конструкцията не е достатъчно стабилна е необходимо да я укрепите с помощта на лепило и винтове за дърво. След това изравнете неравностите по повърхността със ситна шкурка. Почистете добре основата и ако имате възможност нанесете един слой грунд, които осигурява по-добро захващане на новата боя към старата основа.

Изчакайте да изсъхне добре и нанесете няколко слоя акрилна боя в зависимост от разликата в цвета на основата и новата боя. Когато нанасяте боята е важно да изчакате всеки предходен слой да изсъхне окончателно. След това може да пристъпите към декорацията на вашата табуретка.

Може да използвате техниката “декупаж” за полагане на готови мотиви от салфетка или тънка хартия и след това да лакирате окончателно новото си творение. Залепването става с декупажно лепило, което може да си закупите от хоби магазините. Ако умеете да … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница 2)

Погледнете също

Играчка за елха – уникат

Искате ли да си направите играчка за елха, която да е уникат? Задачата не е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *