Препоръчани
Начало » съвети » Подарък за жена – как да изберем

Подарък за жена – как да изберем

… любимият камък или благороден метал, към който тя има предпочитания. Може да го съобразите и със зодиакалният и знак или да е с тематична насоченост. Например ако е романтична личност, нека да има и сърчице в дизайна, ако се увлича по спорта, нека има спортен атрибут или рокерски мотив, ако си пада по мотори….

Парфюм за подарък за жена

  • не е задължително да е най- скъпият, просто трябва да знаете любимият и аромат, за да я впечатлите и развълнувате.

Скок с парашут или бънджи – този подарък е само за смели личности, с увлечение към екстремни преживявания!

Провокативно или романтично бельо. Това е един чудесен подарък от любим мъж, към обичана жена. То може да бъде нежно или страстно и възбуждащо! Изборът е ваш.

Домашен любимец. Ако по някакъв начин сте усетили, че иска да има домашен любимец, подарете и такъв и я направете щастлива. Само трябва да знаете, че домашните любимци изискват немалко грижи и най- вероятно вие ще трябва активно да се включите в отглеждането му.

Уникален букет от екзотични плодове или превъзходни шоколадови бонбони. Има много фирми, които биха ви изработили такъв уникален букет и с него да впечатлите всяка жена!

Подарък за жена между 40 и 55 години:

Тук е важно да не прекалявате с подаръците за бита. Ако на предишен празник сте подарили електроуреди или предмети за домакинството, сега е задължително подаръкът да бъде личен.

Подаръчен ваучер. Всяка жена би се зарадвала на възможността да се поразходи и да има възможност сама да си избере подходящ подарък. Добре би било, ако и вие я придружите при избора, но ще трябва да се въоръжите с търпение и смирение 🙂

Козметика. Това е един чудесен подарък за жена, но е важно да знаете предпочитанията и и особеностите на кожата и тялото и, за да не изпаднете в неловка ситуация. Иначе качествената козметика би донесла радостни емоции на всяка жена.

Книга като подарък за жена.

Това е един наистина чудесен подарък за жена, която обича да чете. Изберете любимият и автор и ще видите една щастлива жена.

Стайно растение. Ако искате да впечатлите една жена със уникално и красиво стайно растение, ще трябва да се поинтересувате от предпочитанията и преди да купите случайно растение, защото може да я разочаровате, вместо да я зарадвате.

Битова техника. Това е един по- скоро практичен подарък, с който може да облекчите работата на една домакиня вкъщи и да и остане повече лично свободно време. Но трябва да подходите внимателно към този избор, защото не всички жени обичат такива домакински подаръци.

Билет за театър или кино. Това е добър подарък, но задължително ще трябва да… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница 3 )

Погледнете също

Коя е предпочитаната жена?

С каква жена искат мъжете да прекарат живота си? Какви качества трябва да притежава съвременната …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *