Препоръчани
Начало » съвети » Подарък за жена – как да изберем

Подарък за жена – как да изберем

придружите дамата на събитието, като след това може да посетите и един добър ресторант, където ще се откъснете от досадното ежедневие, интернет и други рутинни дейности.

СПА процедури. Това ще бъде един изненадващ подарък, който ще внесе хармония в тялото и душата на всяка жена. Тя ще го оцени по достойнство!

Пикник на открито. Ако времето позволява, насладете се заедно на един романтичен пикник сред природата, наситен с приятни разговори, нежни погледи и …. чаша качествено вино.

Подарък за жена над 55 години:

Романтична вечеря в ресторант. Поканете любимата на една приятна вечеря в добър ресторант. Това ще предизвика приятни и нежни чувства в дамата, като по време на вечерята, може и да и подарите малък личен подарък.

Кулинарна книга. С този подарък ще впечатлите всяка добра домакиня със слабост към готвенето. Може да придружите книгата с практично пособие за кухнята или нова престилка.

Кутия за бижута. Една красива ръчно изработена или декорирана кутия за бижута би се харесала на много жени. Може дори да поръчате да гравират на нея ваше лично послание към получателя.

Фотоалбум. Купете един красив фотоалбум и подредете избрани снимки от вашият съвместен живот, като собственоръчно напишете и интересно послание на корицата. По този начин ще трогнете любимата жена и ще я очаровате.

Портрет. Зарадвайте любимата с фотоколаж в рамка, на който са изобразени различни моменти от съвместния ви живот.

Погледнете също

Коя е предпочитаната жена?

С каква жена искат мъжете да прекарат живота си? Какви качества трябва да притежава съвременната …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *