Ремонт на банята – полезни съвети

… има прави ъгли в банята, но това не винаги е така. В такъв случай ще трябва да се положи гипсокартон ако не може да се изправят по друг начин. Недостатък на конструкцията от гипсокартон е че стеснява помещението с около 7 см на стена, но пък може да се положи изолация и се получават прави и лесни за работа стени.

Почти всички  водомери в апартаментите са разположени в баните, като в повечето случаи не изглеждат никак добре. Има вариант да се направи кутия от гипсокартон, която трябва да бъде направена така, че да има лесен достъп инкасатора до показанията на водомера.  Същевременно да може да се извършват ремонти без да се разбива. Друг проблем при апартаментите и многоетажните къщи е тръбата за мръсния канал, която обикновено минава в някои от ъглите на помещението.

При извършващия се ремонт на банята тази тръба може също да бъде скрита в кутия от гипсокартон.

Помислете дали искате да се промени мястото на лампата или мястото на бойлера (ако има такъв). Също така дали искате да имате шкаф с осветление над мивката или да имате музика и осветление в душ кабината. Защото за всичко това ще трябва да бъдат положени кабели от квалифициран електротехник. Помислете също така и за тавана. Той може да бъде изпълнен с … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница 3 )

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *