Препоръчани

Картичка за специален повод

картичка
детска картичка

Днешната тема е как да си направим уникална картичка за детски празник.

В случай, че сте получили покана за детско парти, тя ще ви насочи към цветовете, в които ще бъде украсата на тържеството. Това от своя страна, ще ви помогне да изберете цветовете, в които да направите вашата картичка. Следващото нещо, което ще ви е от помощ, е възрастта на детето. Вашата картичка трябва да е подходяща за възрастта на детето. Набавете си цветен картон с дебелина не по-малко 210 грама. Предлага се в книжарниците в различен размер от А4 до 50/70 см., лепило или двойно залепващо тиксо.

картичка 4
проект

Идва ред да си направите проект как ще изглежда самата картичка. Тук съм показала моят графичен проект как ще изглежда бъдещото ми творение. След като и това сте направили, направете си шаблони, с които да си помогнете да изработите вашите мотиви.

картичка 6
готов проект

Използвайте въображението си и ще направите уникална истинска картичка. Ако вашето дете е по-голямо включете и него в изработването на проекта. За него ще е истинско удоволствие да изреже подготвените от вас мотиви. Следващата стъпка е да направите размера на заготовката, модела който съм показала е 14/16 см, но вие може да направите по-голям или по-малък. За да се получи картичката с размера, който съм дала, ще ви трябва парче картон с размер 16/28 см , който ще прегънете на две. Изрежете по направеният от вас шаблон мотивите си, от различни цветове картон и ги подредете върху картичката преди да започнете да работите с лепилото. Така ще добиете представа как ще изглежда готовата картичка, в случай, че нещо е в повече, го отстранете или добавете още мотиви. Може да ползвате… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Погледнете също

Празник на сланината в Априлци

За седми път читалище “Светлина” и Общината в гр. Априлци организират атрактивния празник на сланината …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *