февр. 232014
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!

забавни идеи

Показваме ви няколко забавни идеи за декорация за дома и за градината.

Вижте как може да промените визията на вашите кецове само като им поставите една красива панделка от плат. Трябва само да изберете подходящ цвят на плата за панделката и след това да я закрепите по подходящ начин към страничната част на гуменката. Мястото на което ще стои си определяте вие.

забавни идеи

Това е едно много интересно предложение за сервиране на следобедния чай! когато очаквате гости, може да подредите масата непосредствено преди те да дойдат с подобна примерна декорация. Не е сложна за изпълнение тази идея и аромата на лавандула или друга ароматна трева или билка ще впечатли гостите ви! След като пристигнат приятелите ви, те ще имат достатъчно време да се наслаждават на декорацията, докато вие приготвите чая и го сервирате!

забавни идеи

Още забавни идеи!

Това е един прекрасен начин да създадете чудесно настроение в дома си! Разгледайте как може да преобразите малката възглавница така, че да създаде съвсем нови емоции с присъствието си. Тези съвсем лесни за изработка летни джапанки ще ви заредят с положителни емоции. Може да … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

  One Response to “забавни идеи за декорация”

  1. На времето бях ползвала тухлите на неизползваема вече акумулираща печка.Наистина много разчупва интериора.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)