ян. 222015
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!

децата да споделят тревогите и радостите си. Потисканите емоции също се отразяват зле на организма. Постоянният стрес подкопава имунната система и намалява свойствата и на бариера срещу вируси и бактерии.

6. Децата трябва да се разхождат ежедневно навън сред природата за повишаване на имунитета!

Отделяйте всеки ден поне по 30 минути за разходка с децата в парка. Така не само ще помогнете на тях, но и вие ще се почувствате много по- добре емоционално и здравословно, защото застоялият начин на живот е основен проблем на днешното общество.

7. Децата трябва да се движат повече! Двигателната активност спомага за повишаване на имунитета им! Отлични резултати дават упражненията за около десетина минути след ставане от сън. Гимнастиката помага на организма да премине от състояние на покой към активна умствена и физическа дейност. Така ще забравите за сънените и капризни детски физиономии сутрин. Съгласете се, че усмивката на детското лице сутрин ще повдигне и вашето настроение. Трябва да знаете, че усмивката също така помага за повишаване на имунитета на организма на всички хора.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)